Olen syntynyt Lahdessa 70-luvun loppupuolella. Lahdessa olen asunut suurimman osan elämääni, käynyt peruskoulun ja lukion. Lukion jälkeen lähdin opiskelemaan. Oma ala ei ollut aivan selvillä ja aloitin lukion jälkeen saksan opinnot Åbo Akademin humanistisessa tiedekunnassa. Melko pian huomasin olevani väärässä paikassa ja palasin kotiin miettimään asiaa uudelleen. Seuraavana syksynä aloitin ympäristönsuojelutekniikan opinnot Kuopion ja Oulun yliopistojen yhteisessä koulutusohjelmassa. Ympäristötekniikasta löytyikin se oma ala. Neljän vuoden opintojen jälkeen valmistuin syyskuussa 2002 ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi. Tekniikan opintojen lisäksi opiskelin myös taloustieteellisessä tiedekunnassa (pääsin tiedekuntaan vuonna 2001), mistä valmistuin vuonna 2006 maisteriksi pääaineenani kansantaloustiede. DI:ksi valmistuminen osui onnekkaasti parhaaseen nousukauteen, joten oman alan töihinkin pääsin saman tien. Olen työskennellyt vesihuollon suunnittelijana, ympäristöinsinöörinä ja ympäristötarkastajana ennen nykyistä vesistöinsinöörin virkaani. Vuodesta 2009 lähtien olen ollut Kaakkois-Suomen ELY-keskuksella virassa. Työtehtäväni liittyvät vesienhoidon suunnitteluun ja tulvariskien hallintaan. 
Muutimme Iittiin ja Kausalaan kesällä 2010. Kuten kunnan mainoksessakin todetaan sijaitsee se, "kahden kaupungin välissä" ja tätä meidänkin perheessä hyödynnetään - mies käy töissä Lahdessa ja minä Kouvolassa.
Perheeseeni kuuluu miehen lisäksi kolme lasta, joista vanhin on tokaluokkalainen ja nuorimmainen täyttää ennen joulua kaksi vuotta.
Harrastan kestävyyskuntoilua eli triathlonia ja juoksua. Triathlonin löysin reilun vuosi sitten ja hurahdin ihan täysillä! Mahtava laji, jossa todella voi haastaa itsensä ja testata rajojaan. Talven ajan on tarkoitus treenata Pajulahden triathlonkoulussa ja saada sitä kautta lisäoppia. Kuulun myös marttoihin, olen Kausalan seudun marttojen jäsen ja tänä vuonna myös hallituksessa. Pidän käsitöistä, askartelusta ja leipomisesta. Lisäksi toimin myös paikallisessa mll:n yhdistyksessä. Luottamustehtäviä minulla on seurakunnan puolella eli olen Iitin seurakunnan kirkkovaltuuston jäsen ja kasvatusasian johtokunnan jäsen. Kesällä ulkoilen myös satunnaisesti golfkentällä. Mikäli vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, harrastaisin musiikkia. Olen lapsena/nuorena soittanut harmonikkaa useamman vuoden. Lisäksi olen laulanut kuoroissa. Toistaiseksi musiikkiharrastus jää satunnaisiin lauleluihin seurakunnan tilaisuuksissa.