Vuosi on vaihtunut, arki muuttunut. Meidän perheessä kumpikin vanhemmista on nyt töissä - tässä tilanteessa on viimeksi oltu keväällä 2009, joten onhan tämä taas iso muutos. Kevennettyä arkea onneksi eletään - itse olen kotona maanantait, mies perjantait.
Joulukuun kirkkovaltuuston kokouksessa tulin valituksi varsinaiseksi jäseneksi diakoniatyön johtokuntaan - yksi ryhmämme valtuutetuista muutti pois paikkakunnalta, joten hänen paikkansa piti täyttää. Kirkkovaltuuston kausi on puolessa välissä nyt, kaksi vuotta mennyt ja kaksi vuotta jäljellä.
Kunnallisella puolella kunnan valtuusto ei ole vielä kokoontunut ensimmäistä kertaa, joten lautakuntapaikat yms. on vielä jakamatta. Sitä odotellessa, josko sieltä joku paikka irtoaisi.
Uuden vuoden kunniaksi en lupaa yhtään mitään. Elän varsin kurinalaista elämää vuoden ympäri, joten ei ole tarvetta laihduttaa tai aloittaa kuntoilua tms. Niissä tehtävissä, mihin olen lupautunut, lupaan tehdä parhaani, mutta se nyt kai oli jo lähtökohtaisesti selvä asia eikä mitään ylimääräisiä lupauksia enää vaadi?