Pari viikkoa sitten sain tiedon, että nousenkin nyt kunnanvaltuustoon varsinaiseksi jäseneksi! Olin varsin yllättynyt, vaikka totta kai olin tietoinen siitä, että niin saattaa käydä, jos joku nykyisistä valtuutetuista muuttaa toiselle paikkakunnalle tms. Nyt eräs valtuutetuista oli päättänyt muuttaa Etelä-Savon puolella ja siitä vapautui sitten paikka minulle! Aika huimaa! Syksyllä ollaankin heti isojen kysymysten äärellä, kun äänestetään kuntaliitoksesta. Selvitystä on tehty kuuden kunnan kesken (Iitti, Nastola, Lahti, Hollola, Kärkölä, Hämeenkoski).

Kesä on ollut varsin rauhallista aikaa kokousten suhteen. Nyt huomaa, että syksy on tulossa, sillä kalenterikin näyttää täyttyvän. Eilen oli seurakunnassa ensimmäinen vaalilautakunnan kokous. Seurakuntavaalit pidetään 9.11. - isäinpäivänä, ennakkoäänestys on lokakuun lopulla. Ehdokkaita pitäisi löytää, itse aion nämä karkelot jättää väliin.

TEK-valtuuston ensimmäinen kokous on myös kalenterissa kuukauden päässä. Jännittää sekin, ihan uusi maailma ja aivan oudot ihmiset.